Passa al contingut principal

Jaipur

Hui hem estat a Jaipur. De bon matí hem desdijunat no sense perdre alguna cosa: el neceser. Aiiii quin cap. Jo recordavar haver-lo ficat en la maleta però al anar a pel Malarone hem regirat amunt i avall i no estava!!! Hem començat a suar i un poc més i s'encomanem a Shiva, Ganesha, Vishnu i tots els deus per a no caure malalts donat que teniem totes les medicines allí...


Com estem prenent-se aquest viatge en plan relax i zen, hem decidit: No passa res! 

Hem desdijunat però jo no podia deixar de pensar en que estava segura que havia ficat tot en Agra i no s'haviem deixat res i tampoc haviem marxat de l'habitació anit... Ser zen és molt complicat!!!

He tornat a l'habitació mentre Pau desdijunava i en un cantó allí estava!!! Bieeeen no era possible amb totes les vegades que revisem abans de marxar del hotel que haguerem oblidat les medicines!!


Al eixir del hotel hem vist a Noor que és el conductor. Com a detall la empresa ens ha ficat un guia per a visitar Jaipur. 

Visita al Amber Fort i pujada en elefant. És movia més que un sac de cucs! La Kika tenia por i tot!! 



Dalt hem vist el palau. Increible com han pujat les pedres dalt de la muntanya!!



 Més tard hem baixat i hem vist el palau d'aigua però s'ha ficat a ploure a lo bestia. I quina casualitat que no hi havia més lloc per a refugiar-se que una tenda de pedres precioses... 

Ens han fet tota la explicació però nosaltres no hem comprat. Li hem dit al principi que no voliem res i ell dia 'no obligatorio comprar' però seguia ensenyant coses (cada vegada més barates jaajja)

Seguia plovent i hem ficat el xubasquero.

 
Ha parat un poc i hem visitat el Palau del Vent que diuen. Impressionant!
Desprès l'observatori també molt curios però començavem a estar farts de dos coses:

- el no tenir temps per a nosaltres soles de caminar pels carrers sense turistes. Explorar la ciutat. 
- el que el guia i el conductor a tot hora estigueren diguent que 'los indios muy listos, ellos ven tu y te cobran mucho más. Yo llevar a sitio bueno' (si vale, i la comissió per a tu)

Així que quan ha acabat al guia li hem dit al xofer que ens duguera a un mercat que haviem vist. El Bapu Bazaar. Ha tornat a dir que si cuidado que nos engañan... I nostres pensant... 'Que nos engañen pero volem estar sols un rato'. 

I ha sigut el millor ratet del dia. Soles sense venedors de turistes que van damunt de tu....

Hem entrat a una tenda i un home encantador ens ha venut unes coses que voliem. Ens ha convidat a un chai i fins i tot m'ha ficat un unguento per als mosquits que m'havien picat! i al final de tot has de pensar que si el preu que pagues et pareix raonable aleshores has fet una bona compra! I així ha sigut. Ell ens ha demanat un regal d'Espanya i nosaltres li hem donat un boli del CEFIRE i una caixeta de Renfe on van els cascos... l'home estava de lo mes pagat i nosaltres Contents i satisfets. Ara a dutxar-se i de sopar que la empresa ens convida a un sopar també!! 


Ahhh la Kika a dormir!
 

-----

Ja hem tornat de sopar! Hem conegut al xic que ens ha organitzat el viatge! Ha estat genial. El xic molt amable i preguntant per tot! Ara a dormir que demà a les 8 cap a Bikanner!


Besets de Pau i Yas!

Comentaris

  1. Aiiiiiiiiiiiiiiiiii;!!!!!!!!!!!! Quina enveja més sana de nou!!!!! sembla que flipeu i nosaltes també veient aquestes fotos i escoltant les vostres magnífiques cròniques, seguiu així per favor!!!!
    Pau diu:
    Hola tios m'agradaria que fereu fotos de eixes pedres tan precioses i si poguereu comprarme una, un mogolló de besets muuuuuuuuuuuuua.
    Maria diu:
    Pero Kika es la de mi comunión?????
    Que os lo paséis bien y que estéis bien.
    Pepe diu
    Com que esteu en pla zen, vos convide a trobar el vostre interior més profund i així en tornar ens ensenyeu que falta ens fa. Un abraç ben fort de la vostra família. Cuideu-vos.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

10 cosas que no te puedes perder en el norte de Italia

El norte de Italia es la región que comprenden las provincias del Valle d'Aosta, Piamonte, Liguria, Lombardía, Véneto, Trentino Alto Adigio , Friuli Venecia Julia y Emilia Romaña . Francia y Suiza hacen frontera con algunas de ellas. Dada su localización cerca de los Alpes su temperatura es en algunas zonas bastante buena en verano si vas huyendo del calor sofocante. La mejor época Nosotros hemos ido en verano y dada su cercanía a los Alpes las temperaturas han sido bastante suaves en comparación con otras zonas de Europa, pero algunas de las ciudades o zonas están muy masificadas al ser temporada alta. Desde noviembre a abril nieva en gran parte del norte y hay que llevar cadenas especiales para el coche. Por ello suponemos que las mejores épocas son mayo-junio o septiembre-octubre. Como llegar   Son varios los aeropuertos del norte de Italia que reciben vuelos de España: Turín, Milán, Bérgamo, Venecia, Verona o Parma. Para la gran mayoría puedes encontrar vuelos de bajo

Delhi i Agra

Ja estem en Delhi!! Arribarem ahir a la nit i sense complicacions passarem els controls. En eixir del aeroport vam veure a un xic amb un cartell amb Yasmin ben gran escrit.  El vam seguir i en eixir de la terminal Blam!! Bofetada de calor com si haguerem obert un forn a 220*! Començarem a suar instantàneament!! I eren les 12 de la nit... Que seria de nosaltres a migdia?? En el pàrking ens va recollir un conductor amb un cotxe que ficava el nom de la empresa. Mmm sembla serio vam pensar jeje i dins del cotxe super net i amb aire!!! El paradis!! En arribar al hotel vam fer una inmersió completa... L'habitació la podeu jutjar vosaltres mateix... I el bany... En fi, cal acostumar-se jeje Ens va entrar la risa de vore alli a dos indios com esperant propina i nosaltres uff... Quan van marxar ens vam dutxar i ens vam gitar... Intentant no pensar en la higiene... Este matí a les 7 en peu i al obrir la finestra per a vore les vistes... Paret! Hui eixim cap a Agra! Seguirem informant! Ah...

Marrakech

Aprovechando un viernes festivo de junio, una amiga y yo decidimos explorar Marrakech. Para mí la segunda vez, para ella la primera: para las dos: ¡no será la última! Marrakech es un destino perfecto para tres días. Día 1: Encontramos unos vuelos muy baratos con bastante tiempo de antelación y un Riad con muy buenas opiniones, así que con una maleta de equipaje de mano aterrizamos en Marrakech. Visitar Marruecos en junio no es la mejor época, puesto que ya comienza a hacer bastante calor, pero a nosotros el tiempo nos respetó bastante. Tuvimos mucha suerte con las vistas del avión.   Tras aterrizar en Marrakech Menara compramos una tarjeta de teléfono ( Inwi ) y cambiamos algo de dinero. Salimos del aeropuerto y ahí estaba Ismail, primo de Hamid para recogernos y llevarnos al Riad. El alojamiento está a 5 minutos de la plaza Jamaa el-Fna. Cuenta con habitaciones con baño privado muy bonitas y cómodas. Incluye un desayuno muy completo y la persona que estaba allí, Mohammed u