Passa al contingut principal

Un gran estiu comença amb una bona planificació2013 va suposar un abans i un desprès en els grans viatges. 2015 va ser un estiu emocionant amb Poppy creixent dins de mi i amb el viatge que sempre haviem somiat: Australia. 2016 ens va permetre disfrutar de la nostra Poppy i de Japó durant 15 dies emocionants i plens de grans moments... 2017 no anava a ser menys i ens embarquem en dues aventures que segur que resulten meravelloses.

Enguany Altea i jo junts als meus pares i una amiga ens embarquem en un gran viatge que sempre hem volgut fer. Ha sigut un somni de la meua mare que va anar prenent forma a principis d'any i que ara està apunt de materialitzar-se en forma de 20 dies per Nova York, San Francisco, parcs naturals, Las Vegas i Los Ángeles.
Posteriorment Pau i Jo amb Altea tornarem a volar fins al sud-est asiàtic: Tailandia ens espera!

Ja tenim la maleta mig feta per a Estats Units i els documents preparats i aquesta entrada va per a explicar-vos de quina forma m'organitze i prenen forma els viatges.


Algunes persones m'han preguntat en ocasions com organitze i reserve els viatges i com planifique totes les activitats i les excursions que faig. Doncs bé, ho explicaré breument aqui.

El primer que faig és comprar comprar-me la Lonely Planet. Considere que és la millor guia i la més completa. En les primeres pàgines de la guia hi ha possibles recorreguts i rutes d'entre una setmana a quatre. També busque per internet en altres blocs possibles rutes i amb tota la informació planifique una ruta convenient.

Primer comprem els billets i fem un esboç de la ruta. Una vegada tinc la ruta planificada faig una reserva d'hotels via Booking en els llocs on estem una o dues nits i d'apartaments via AirBnB per als llocs on estem més de tres dies.

Billets comprats, ruta planificada i reserves de allotjament és el més important.  Una vegada tenim eixos tres punts solventats ja queda anar dia per dia mirant quins llocs visitar i la possible ruta. Si cal fer alguna reserva per estalviar-se cua o per no quedar-se sense entrades també la fem (entrades per a l'òpera de Sydney, visita d'Alcatraz en San Francisco...)

 Tota eixa informació la vaig organitzant en una carpeta de compartiments per dies per a tenir més organitzades les reserves. Billets d'avió, tren o reserves de cotxe; reserves dels hotels o apartaments, reserves de restaurants, museus... I poc a poc conforme anem fent ús de les mateixes anem tirant-les i alleugerint la motxilla.

Una vegada tota la documentació, la ruta i tot el necessari està organitzat, en una fulla calendari per a tenir una visió general de tot el viatge escric la ruta, el lloc on dormim i si fem alguna excursió o altra informació important.

Un viatge com els que fem aproximadament tarden sis mesos en planificar-se per complet aleshores aquesta n'és la pinta que té la meua taula de treball durant aproximadament mig any jijiji

Us informem també que podreu seguir per fotos les aventures que vivim al nostre Instagram @familia_wanderlust

Besos

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Delhi i Agra

Ja estem en Delhi!! Arribarem ahir a la nit i sense complicacions passarem els controls. En eixir del aeroport vam veure a un xic amb un cartell amb Yasmin ben gran escrit.  El vam seguir i en eixir de la terminal Blam!! Bofetada de calor com si haguerem obert un forn a 220*! Començarem a suar instantàneament!! I eren les 12 de la nit... Que seria de nosaltres a migdia?? En el pàrking ens va recollir un conductor amb un cotxe que ficava el nom de la empresa. Mmm sembla serio vam pensar jeje i dins del cotxe super net i amb aire!!! El paradis!! En arribar al hotel vam fer una inmersió completa... L'habitació la podeu jutjar vosaltres mateix... I el bany... En fi, cal acostumar-se jeje Ens va entrar la risa de vore alli a dos indios com esperant propina i nosaltres uff... Quan van marxar ens vam dutxar i ens vam gitar... Intentant no pensar en la higiene... Este matí a les 7 en peu i al obrir la finestra per a vore les vistes... Paret! Hui eixim cap a Agra! Seguirem informant! Ah...

Sayonara Japó

Hora de tornar a casa. Noooooo!! Ahir vam arribar a Tokyo de nou i vam anar a l'hotel on haviem enviat les nostres maletes. Les vam replegar i anarem a l'habitació. Dutxa ràpida i a pegar una volteta per la zona. Hi havia amenaça de tifó i el cel no estava ras però vam poder caminar sense problemes. Sopar i a dormir.  Este matí s'hem alçat i hem anat a Shibuya. Un barri on està el que probablement és l'encreuament més transitat del món. D'alli caminant fins a Harajuku. Ha caigut una bona arruixada i hem tornat a l'hotel ràpidament!! Replegada de maletes i camí a l'estació de Tokyo per a agafar el tren que va a Narita. Quan hem arribat allí plovia tant que havien cancelat 4 trens anteriors al nostre... Però nosaltres hem tingut sort! Hem arribat amb un poc de retard a Narita però sense problemes! Maleta facturada i a embarcar... I d'allí a Dubai que és on estem ara. El primer vol fantàstic amb Altea dormint i tranquileta!! Encara ens queden 4 hores d'

Gor

Hui a les 6:15 ens hem possat en marxa. Una excursió de dos dies per la Gor ens espera!! Ja hem completst la primera etapa visitant poblets com Torquay. Apollo bay, Lorne... També cascades, boscos, fars i penya-segats!   Llocs molt bonics que han quedat un poc tristos pel mal temps que ens acompanya... Plutja, fred... Agonia!!!! Hem donat també de menjar a loros i hem visitat el Memorial Arch.  Una vegada arribats a Apollo Bay on fem nit hem eixits comprar el sopar i a fer-se algo abans de clavar-se en l'habitació baix de sis mantes!!! Demà tornem de vesprada a Melbourne i esperem que el temps ens siga més favorable... Bona nit!!!!