Ves al contingut principal

Chiangmai

El primer dia sancer a Chiangmai el vam dedicar a visitar els temples més propers a l'hotel. 

En primer lloc vam reservar els billets de bus per a Chiangrai. Després també vam reservar un trasllat a un temple que està més allunyat i per últim, un santuari d'elefants. 

Després de desdijunar vam visitar Wat Chiang Man. Un temple menudet amb una escultura de Buda. Relativament prop d'alli es troba el Wat Phra Singh. Un dels temples més importants de Chiangmai. De camí ens vam comprar un coco per a refrescar-nos i com sempre la Poppy ens va sorprendre disfrutant-ho quasi tant com nosaltres!
El temple és més gran i se poden veure monjos per tot arreu. Poppy es va dormir abans d'arribar i vam haver de fer torns per a entrar. Caminant caminant vam visitar també el Wat Pha Bong. Aqui en nivell de saturació anava ja un poc elevant-se... Poppy es va despertar i ens vam parar en els voltants del Wat Chedi Luang. Alli es va menjar un mango i vam pegar una volteta pels temples i stupes. 

Una vegada acabat el tour vam decidir dinar en un lloc thai. Molt bona elecció i molt bé de preu. Poppy per a no variar es va menjar un arrocet tai amb pinya, gambes i anacardos. També gambes i un poc del Padthai picant de Pau. 


Acabant de dinar va començar a ploure i vam anar ràpidament a l'hotel. Alli vam fer una siesta i ens vam preparar per a la vesprada. Si visiteu Chiangmai cal intentar fer coincidir un diumenge aqui ja que els carrers del centre es converteixen en un mercat. Carrers i carrers amb paradetes que venen desde souvenirs a roba, menjar, plata, objectes de decoració, instruments...

Caminat caminant ens vam trobar a algú molt especial!  Escápulas conectadas! Pelvis neutra! In 2 3 4... La guapa de Gal•la! Una vegada vist tot el mercat vam tornar a l'hotel a dormir. 

Ahir ens vam despertar ben d'hora ja que a les 8:30 teniem un tuc tuc aparaulat per a que ens portara al Doi Suthep.  Un temple a dalt d'un turó. Poppy es va dormir de camí. Personalment no hem va parèixer res de l'altre món. 

Vam tornar a l'hotel i van venir a repegar-nos per a anar a un elephant sanctuary. Reserves on cuides, alimententes i banyes elefants que no viuen explotats. Sincerament una de les experiències del viatge!! Poppy ho va disfrutar moltíssim. 

Quan vam arribar el primer va ser vestir-nos amb una camisa típica i vam alimentar als elefants desde un recinte tancat. Poppy tenia un poc de por al principi però després els tirava el plàtans i aplaudia. Després vam entrar dins del recinte i vam poder acariciar-los i seguir alimentant-los. Una vegada ja havien menjat suficient els vam portar a un riu on els vam banyar. El riu de dubtós color marró estava fresquet i els elefants ho van disfrutar tant com Poppy embrutant-se de fang. I finalment els vam portar a un bassal de fang enorme on ja ens vam acabar d'empastrar tirant-los fang. Menys mal que hi havien dutxes i quan vam acabar ens vam poder rentar, eixugar i vestir. 

Una vegada secs vam dinar/sopar i vam tornar a Chiangmai. 

Ens vam tornar a dutxar i vam fer torns per a anar a un spa a fer-se un massatge. Primer Pau i després jo. Vam tornar a dormir i hui hem arribat en un bus a Chiangrai. Besos!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Udaipur-Ranakpur-Jodhpur-Jaisalmer

Després d’iniciar les vacances amb una cadena d’events peculiars hem de dir que afortunadament els dies que han seguit no han estat plagats de desastres...una navaixa perduda, el telèfon de Pau tornat a perdre dues o tres voltes més...
Vam deixar Udaipur de matí en direcció Ranakpur. De camí vam parar en l’espectacular Fort Kumbhalgarh. Enmig d’unes muntanyes una muralla infinita i un paisatge brutal. Una visita molt recomanable i entretinguda. Ens vam comprar unes papes, un coco, unes galetes i un lassi abans de continuar. Com ve sent habitual en aquest viatge Pau va tornar a extraviar el telèfon durant unes hores... el tenia a la furgoneta. L’univers li està enviant missatges de que ha de desconnectar jijijiji. 
Vam parar a dinar en un restaurant enmig de la selva on ens van atendre molt bé i vam continuar la marxa fins a Ranakpur. Allí vam visitar un temple jainista. El Ranakpur Jain Temple. Un temple amb més de 1440 columnes de marbre. En acabar la visita vam arribar a Narlai. Un po…

Namasté. Inici espectacular de les vacances!

Hola!
Quan diuen que la Índia o l’estimes o la odies clarament nosaltres som l’exemple del segon...i això que no sabiem encara el que estava per vindre...
Vam eixir de València en cotxe a Madrid i quan vam arribar a l’aeroport vam deixar les maletes i embarcarem sense problemes. El vol va anar fenomenal. Entre menjar i entreteniment ens va passar el vol més o menys ràpid.


Vam arribar a Dubai i també sense problemes vam trobar la porta i entrarem dins. Tot va anar molt bé! Vam arribar a Delhi i no va ser tot un camí fàcil... ens vam dirigir al control de passaports i vam passar tots sense problemes menys Bàrbara...resulta que el seu visat no el vaig fer bé i hem vaig equivocar per una lletra i el senyor de la frontera li deia que no podia entrar que el seu visat no corresponia amb el passaport... i clar jo diguent-li que era culpa meua i Bàrbara preguntant per una solució... menys mal que al final es veu que li vam caure bé i ens va arreglar les coses i ens va deixar entrar a tots!!! La v…

Esquivant la tragèdia

Sempre solem escriure el bloc aprofitant llargues esperes de trens, vols o fins i tot en desplaçaments amb cotxe... però escriure aquesta entrada en casa és un poc extrany... Vam tornar fa tres dies quan encara ens quedava una setmana de viatge i la veritat és que tornar de les vacances que has estat preparant amb dedicació abans d'hora mai és un plat de bon gust... però clar, si està en joc la seguretat no hi ha argument que valga.
El dia següent de Jaipur vam iniciar un altre dels dies amb llargues hores de furgoneta. Menys mal que entre la distància que ens separava d'Agra hi havia un parell de paradetes que ens ajudaren a estirar les cames. Vam parar a dinar en un bar de carretera i vam haver de menjar en els ulls tancats casi. Va ser un poc peculiar el lloc: ple de mosques, amb una carta solament en menjar hindú i res continental i amb un cambrer que tenia un clar problema: necessitava un logopeda. Si ja és dificil parlar en anglés en alguns, imagineu que d…