Ves al contingut principal

Chiangrai

Els dos dies a Chiangrai els hem aprofitat per a relaxar-se i per a visitar llocs peculiars. 

Vam arribar a migdia en un bus molt còmode i vam agafar un tuc tuc per arribar a l'hotel. Alli vam fer el check in, vam reservar el trasllat a l'aeroport i vam anar al mercat local a comprar fruita, aigua i altres coses. També vam comprar menjar per a Poppy. Vam tornar i ens vam banyar en la piscina abans de dinar. Per la vesprada, una vegada ja asentats, descansats i més relaxats vam anar al centre. Primer vam vore un espectacle de llums que fan al rellotge. Sincerament...s'encenia de colors i sonava música. Un poc cutrecillo...Al costat està el mercat nocturn. Paradetes de tendes de roba, souvenirs... i una zona amb molts llocs per a menjar i taules comunes. Ens vam demanar un peix i un padthai i vam sopar. Com sempre, Poppy cap a dins el peix i cap a dins el Padthai (si pica un poc, ella cap a dins, si no pica, cap a dins...)

De cami de tornada vam parar a un tuc tuc i vam aparaular amb ell que ens portara a dos temples que es caracteritzen per ser completament diferents. Vam quedar amb ell a les 10 en la porta de l'hotel. Vam tornar, ens vam gitar i a dormir. 

Ahir a les 9:50 ja estava el conductor en la porta. Primerament ens va portar al Wat Rong Khun o temple blanc. Un temple que encara es troba en construcció i que s'allunya de tot el que hem vist. Modern i un poc sinistre en alguns llocs. Tot fet en color blanc i amb calaveres, mans que pareixen demanar ajuda, superherois... per dins podem veure en les pintures a Kungfu Panda, Hello Kitty, Michael Jackson, Pokemon i altres personatges... molt diferent!! Ens ferem un batut i tornarem al tuc tuc. Ens va portar a la segona parada. El Wat Rong Suea Ten o temple blau. Aquest temple és també molt diferent als tradicionals. Predomina el color blau sobre la resta i té un buda blanc nacarat enorme dins. Poppy va entrar dins saludant a Buda com porta fent desde que estem aqui i la xica que cuida del temple es va voler fer fotos amb ella. 


Acabada la visita dels temples que teniem programats vam tornar a pegar-se un banyet i a dinar. Una bona siesta i de vesprada a caminar altra vegada. 

Vam arribar a un mercat de dia amb moltes paradetes i no vaig poder resistir-me i hem vaig comprar un peix que feia molt bona olor! El peix venia embolicat en una fulla de palmera de dubtosa procedència però vaig poder triar jo quin volia i el xic el va passar per les brases per a calfar-lo. He de dir que hem va saber a glòria. Era com caballa. Espectacular. La Poppy també està d'acord!Seguirem caminant i vam arribar al mercat de la vesprada anterior. Pau volia fer-se un massatge i Poppy i jo vam entrar a una cafeteria a esperar-lo. Una cafeteria amb un montó de gats que campaven per alli mentre nosaltres ens menjavem una tarta i un batut. Poppy va flipar amb els gats i solament feia que saludar-los ejejeje

Quan Pau va acabar vam passar pel mercat per a sopar però al final vam acabar en un lloc de barbacoa. Demanavem plats de carn, peix o verdures crues i ens ho torravem nosaltres. Molt bo tot! Verduretes, gambes i pollastre. Un gran sopar!
Tornarem a dormir i hui marxem en un vol a Bangkok i d'allí agafem un tren nocturn i un ferry fins. Koh Tao! Besos!!!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

BKK

El dilluns 14 vam començar el viatge i com ja ve sent habitual en nosaltres vam tornar a fer la ruta Madrid - Dubai i allí enguany enllaçarem en Bangkok.


Poppy va passar el primer vol entre caminades amunt i avall de l'avió i festes que li feien tots. El segon vol va estar dormint tot el trajecte. 

Quan vam aterrar en Bangkok eren les 5pm, el que ens va permetre poder tranquilament agafar els trens i metros neccesaris per a arribar a l'hotel. De camí vam parar i aprofitarem per a replegar uns billets que teniem encomanats per a la setmana que ve. 
Vam arribar i de sobte ens van pujar de categoria d'habitació. No sabem quin n'és el motiu però tampoc vam voler preguntar...
Dutxa i arreglar un poc les coses i roda de reconeixement. Caminarem un poc pel barri de chinatown i anarem a sopar. Aquí el que no vols també t'ho emportes a casa però dona prou d'agonia amb el packaging que li posen...


En acabar de sopar vam tornar i vam dormir tot el possible. Ens va result…

Escapada pont de desembre a Segovia amb la família!

Més val tard que mai, aqui us deixe la crònica del viatge que vam fer aprofitant el pont de desembre.

Amb encara l'èxtasi del viatge d'estiu amb la família, vam començar a comentar que al pont de desembre es quedaven prou dies de vacances i haviem de fer alguna cosa... la meua ment planificadora de viatges no parava de buscar llocs que visitar que no haguerem vist ningú dels set (i Songo) que aniriem de viatge...
Els meus pares, que desde la seua jubilació quasi no paren a casa van proposar anar a la zona de Segovia i ens va semblar a tots molt bona idea ja que permetia arribar en poques hores de cotxe i era prou accesible amb el carro de Poppy. Sense menysprear que la zona tenia nombrosos castells i villes dignes de visita!
Vam llogar una casa al casc antic de Segovia. Una meravella en quant a localització: a solament dos minuts de l'Alcàzar i de la plaça Major.
El sis de desembre ben prompte vam iniciar la ruta cap a Segovia. Vam tardar unes cinc hores amb…

SF - Hwy 1 - Yosemite - Death Valley - Vegas

El segon dia complet en San Francisco va començar amb una visita a la mítica Lombard St. el carrer és espectacular. Ben cuidades les flors, un traçat singular...molt bonic!
Caminant vam arribar a un mirador on es veia Alcatraz i tot seguit ens vam dirigir fins a la zona del Civic Centre. Una plaça amb tendes i edificis bonics. Més endavant vam vore la United Nations Plaza i el City Hall. Probablement el més desagradable del viatge. Sense exagerar, centenars de rodamons, malalts mentals, pobres i abandonants s'amontonaven pels carrers. Mai havia vist tanta quantitat de misèria en el primer món... 


Costera amunt vam arribar fins a les Painted Ladies que hi ha al barri de Haight-Ashbury. Unes cases victorianes pintadetes cada una d'un color. Al parc hi ha unes vistes molt boniques de San Francisco. El barri de Haight-Ashbury és el conegut com barri hippie. M'esperava més ambient hippie o més cartells o restes del que va ser el moviment als anys 70...


Pegat està el barri de Ca…